Iklankan di sini

~Selamat datang yg baru..Jumpa lg yang lama~

Assalamualaikum everyone..

Welcome to my new blog.. i have to make a new one..why?? cuz i forgot my old blog's password!~~ :(

i miss my old old blog.. huhu.. tak dpt diselamatkan dah.. tu la akibat tinggalkan dia lama2..maybe dia dah merajuk ngan sy kan..

by d way..kte buka la buku baru eh..walaupun saya saaaaayang sgt post2 lama sy.. huhu..

i would like to thanks 2 people yg dah membantu saya. To faizah, THANKS A LOT! nnt ajar yg lg best eh..hehe... n also thanks to my childhood fren yg dah cuba tolong nak selamatkan blog lama saya tru password recovery..walaupun tak bjaya, its okey..i appreciate it..

Arigato k....

till then.. jumpa lg di lain masa insyaAllah. doakan saya dpt siapkan assignment yg baaaaaaaaanyak.....

Semoga Allah terus SAYANG saya, kamu dan kita...

2 comments

.::wardatulsyauqah::. said...

Salam kak..
dah lama nak komen kat sini..=)

Tiada apa yg ana ade untuk merealisasiakn muwassafat yg ke-10 iaitu bermanfaat pada org lain melainkan melalui ilmu yg sikit ini...

Jika ana mampu bantu, ana bantu,mgkin hari ni hr akk,mungkin bila2 ana pula yg perlu mintak pertolongan akk kan..^_^

marisymarjan said...

ameen..insyaAllah...