Iklankan di sini

Bertambah lg koleksi anak sedara sy.. ^____^

Assalamualaikum!
Pukul 430 am tadi saya dapat call dari abg ipar.. "Kak tah dah selamat.. Saya-"Ha?? Alhamdulillah.. baby girl ke boy??" Abg amali-"Kawan si kembar" ^_____^ ALHAMDULILLAH... Allah izin, dapat jugak baby girl lepas ada dua org mujahid. heehee.. Kakak2 saya sekarang sume nak anak pempuan plak. sebab asyik susun yang boys je dari mula. Rezeki Allah semuanya.. "Fabi aiyyiaalaairabbikuma tukazziban.." Sungguh, nikmat ini terlalu besar. Semoga dengan kelahiran mujahid dan mujahidah dlm family kami dapat menambah kekuatan Islam dan ummat itu sendiri.. Ameen.. Ni koleksi anak2 sedara yang SAAANGAT saya sayang;



Ayyash Ansari b Nidzamuddeen




Muaz Majdi b Nidzamuddeen





Dhia Nabila bt Nidzamuddeen & Dhia Nabiha bt Nidzamuddeen





Mujahid Akif b M.K.Amali




Ali Miqdad b M.K.Amali




Baby Girl bt M.K.Amali (newborn-5 March 2010)





Umar Fatih b M. Ridha




Coming soon- adik umar b/bt M.Ridha (uminye harap dpt girl jugak..hehe)




Coming soon jgk (ni anak sulung pd K.mai & Abg Hazrul insyaAllah)


Rindu saya pd anak2 sedara hampir tak tertanggung.. ('',) Salah satu sebab saya tak sabar nak grad ialah sebab nak dok lama2 ngan budak2 ni...Hehe..kalau bg saya jd full time baby sitter pun best ni.. >.<>

Cik Ma riiindu korang sume..Semoga urusan saya di UIA dipermudahkan, dan dapat pulang ke rumah yang saangat dirindui.. Moga Allah lindungi keluarga saya dari dosa dan fitnah. Dan dilimpahi rahmat dan kasih sayangNya.. Seterusnya moga dapat bertemu di syurgaNya yang manis insyaAllah...

Moga Allah sayang saya, kamu dan kita semua..




No comments