Iklankan di sini

Sanah Helwah Amat..


Assalamualaikum!

Tulisan kali ni khas untuk abang yang dikasihi,
sempena hari tua yang ke 25..


Hadiahnye dah on the way to kuantan, tapi d wishes

tertinggal kat sini.. Hehe.. Tak sempat nak tulis skali

coz pakcik posmen dah tunggu kat van dia..

Kalau terlepas, mesti tak sempat sampai esok kan..



By d way, Selamat Hari Lahir..

*Moga iman terus

meningkat seiring dengan peningkatan umur..



* Moga jadi doktor mukmin dah muslih


*Moga jadi qudwah baik pada semua


*Moga panjang umur untuk terus berkhidmat

untuk Islam



*Moga murah rezeki (then mcm biasa, blh share...hehe)


*haa.. ni yang paling penting.. Moga jodoh dicepatkan,

dah diberi kebaikan melaluinya..

Penyejuk di mata, penawar dihati.. hehe



*Moga sama2 dapat terus berbakti pada mak ayah

dan family, since both big brothers adalah

harapan family kte..



*Sorry for d hardships u've gone through sejak kecik..


Dah Allah tentukan amat dapat adik yang agak

menyusahkan dari kecik sampai besar ni... huhu



*Moga terus success dan dimudahkan segala urusan..


Ameen Ya Rabb!






Moga Allah sayang saya, kamu dan kita semua.....

2 comments

buu said...

waa..terharu2
jzkllah amah..
Insyaallah sama2 kita cuba buat yg terbaik, mg Allah mudahkan.
Denyut Kasih Medik- dah separuh baca. Tq2, best buku tu..banyak cite pengalaman masa houseman. I.a. bleh jadi guideline utk bakal2 dr. & org lain jgk..
nak tau lg baca sndiri eh..:)

Nak pnjm tagline bleh..

~Kamu ada Tuhan yang sentiasa menyayangimu dan tak pernah melupakanmu~
:)

marisy said...

to buu:

kenapa mesti buu???? hahaha sgt cute.. mcm yg cite goku tu..

btw, niat bg buku tu mmg harap2nye dpt dijadikan guideline utk buu. hehe..sbb mcm tak mudah je nak jd doctor muslih kan...

selamat berusaha..

Suka sgt tagline yg dipinjam tu. (",)

Moga Allah sayang kita semua~