Iklankan di sini

Im Back, ^^


Assalamualaikum!

Ok dah lama tak update. Mintak maaf pada diri sendiri. =p

Jap lagi nak ke KL, ada meeting. Untuk mengurangkan rasa bersalah pd diri sendiri, saya post la sket eh =)

Ari tu, kami dapat ahli keluarga baru. Kakak ipar yang adik. Hehe.. So we would like to welcome her to our BIIIG and KECOH family ^____^


Haa ni la family baru nyee ^^ Sonok2.. Ni la abg kami tersayang ngan isterinya..

banyak lagi saya nak cite sebenarnya. tapi tak sempat. So many things happened selama saya tak update blog ni.

Ada yang seronok, macam kenduri ni ^^. Ada yang sedih, macam kehilangan bapa saudara kami yang penyayang dan baik hati dengan semua orang. Ada yang menGGeramkan macam student selalu mengantuk tak nak belajar dan tak nak hantar homework. Ada yang swEEt macam....erm ada la tak yah tau. Ada yang annoying macam .. erm yang ni pun tak perlu disebut. Ada yang mengharukan, ada yang buat saya menyesal dan ada yang buat saya rasa tak pernah menyesal bila buat sesuatu tu.

Ahaha.. cukup rojak tak ayat diatas. 

Dan untuk bulan ni, harap yang lebih baik dari Allah. Ramadhan bakal datang lagi. Temukan kami dengannya Ya Allah, dengan rahmatMu dan keberkatanMu.

Till we meet again, insyaAllah.

Moga Allah sayang kita semua. Ameen~


No comments