Iklankan di sini

Nikmatnya Nasi + Kicap!

Assalamualaikum!

MashaAllah.. Selepas hampir dua minggu hilang selera makan, hari ni tercuba makan nasi putih dengan kicap dan ayam goreng. Dengan tidak disangka-sangka, suapan pertama leads to another suapans dan seterusnya. Kalau tidak, semua makanan yang dipandang akan membuatkan tekak jadi kembang semacam, dan akhirnya masuk ke mulut sesuap dua sahaja..


kicap
nasi putih
                       







"Maka nikmat TuhanMu yang manakah yang kamu dustakan.."



Mohon doa dari teman-teman semua agar saya kembali sihat. Bila hilang selera makan, badan jadi tak bertenaga, jadi akal pun tak berapa cergas nak menulis... Setiap masa rasa loya, dan kalau ada makanan yang tak kena dengan perut, maka terkeluar lah balik semuanya..

Apapun saya harap saya terus redha dan ikhlas..Takpe lah susah sikit. Harapnya tak lama.. Bak kata mak, kesusahan inilah yang meningkatkan darjat seorang ibu. ^___^


Hajat doa dari kalian..
Agar saya dapat meneruskan masters dengan baik. Sekarang ni semua terbengkalai, nak mengadap buku timbun-timbun dah jauh sekali. Kalau laa supervisor saya tau yang progress kerja saya SANGAT LAMBAT sekarang ni........ Hmmm....

Benar-benar berdoa agar dikembalikan kesihatan.. Yang penting tak lagi menyusahkan hati suami serta keluarga yang jauh, dan tidak menyusahkan sahabat baik a.k.a. rumet saya yang dah banyak membantu...  TERIMA KASIH BANYAK BANYAK ATAS SOKONGAN DAN BANTUAN KALIAN!

Hanya Allah yang mampu membalasnya..

Wallahualam.













***Excuse my language as I've stopped writing untuk masa yang agak lama....

3 comments

.::wardatulsyauqah::. said...

Subhanallah..tahniah kak Mar..
rezeki..ana dah nk dpt anak buah ! ^^

Jg diri baik2 kak,mg Allah mudahkan urusan akak. rindu jiddan kat akak.. :(

Muslihah said...

Salam kak,mudah-mudahan akk cepat sembuh balek..rindu akk kt ISDEV:(..

Intan Nursyuhada said...

sekarang dah ada baby pun. update lagi blog ye. suka baca blog mar!