Iklankan di sini

Rahsia Shaklee


Assalamualaikum!

Sejak buat Shaklee ni, fikiran rasa makin luas menjajah. Menjajah lebih banyak pengalaman bersama manusia. Sebab buat Shaklee ni banyak deal dengan manusia yang pelbagai ragam. Alhamdulillah, saya lebih berpeluang untuk bantu ramai orang yang ada masalah kesihatan.

Betul sangat. Ramai yang perlukan bantuan. Ramai yang perlukan perubahan. Kesihatan bukan boleh dibeli atau dicari. Wajib bagi kita orang Islam ni untuk jaga tubuh badan kita sendiri, sebab ini adalah amanah daripada Allah SWT. Bila diri kita tak sihat, tanggungjawab pada diri dan pada orang terdekat kita pun terabai..

Saya suka Shaklee sebab pertamanya dengan izin Allah SWT ia bantu saya untuk sihat. Sakit-sakit saya sebelum ni, saya dah cerita dalam post post yang lepas. Dan saya lebih bahagia bila tak sakit. ALHAMDULILLAH.

Saya bersyukur sebab ramai yang sedar kebaikan Shaklee. Shaklee bukan supplement biasa yang tiada basis. Dah lebih 50 tahun ditubuhkan dan Shaklee mengeluarkan perlahan-lahan, satu demi satu produk makanan tambahan berdasarkan research yang dijalankan. Research depa pun bukan main-main. bukan setakat company tu je yang buat research pasal barang dia sendiri. Tapi ada third party juga yang buat kajian pasal keberkesanan dan kebaikan produk-produk Shaklee. So takde bias di situ.

Jadi, Bismillah, dengan izin Allah SWT, produk produk Shaklee selamat dan menepati keperluan kesihatan seisi keluarga. Dari baby sampai orang tua.



Ha! Jangan takut plak sebab Shaklee ni berbeza dengan produk lain, harganya takdelah sampai anda semua tak mampu milik. Shaklee ni insyaAllah affordable. Lebih-lebih lagi kalau nak jadi ahli. Sangaat la berbaloi. Nak jadi ahli? Contact saya di fb Marhamah Ishak atau sms/watsapp 013 3441609.

Bagi sape sape yang nak improve kesihatan, saya sedia nak bantu anda. Pastikan anda consult dulu betul betul tentang produk Shaklee, baru consume tau. Jangan main ambik je. Nanti kalau tak berkesan, anda jugak yang marah. heh heh..



Berikut adalah senarai barangan Shaklee yang terhangaaaatt

Dapatkan free consultation dari saya sekarang!
Marhamah | 013 3441609

No comments