Iklankan di sini

Set eczema, alahan dan asma untuk kanak kanak

Assalamualaikum

Dear all... Sejak saya join Shaklee, mungkin orang ingat saya taksub. Sebenarnya, saya masih sedar dan waras bahawa segala penyakit dan segala kesembuhan adalah semata-mata daripada Allah Subhanahu Wataala. Itu muktamad. Bagi customers yg ambil Shaklee, itu yg saya akan ingatkan dulu sebelum saya consult tentang produk yg perlu diambil.

Sebab ramai customers yg terdesak. Macam saya dulu. Masa anak bujang saya kena eczema teruk, saya dan suami rasa apa saja yg orang suggest depan mata, kami cuba, asal anak kami dapat sihat... Tp sebenarnya tak boleh lupa doa dan tawakal kena sama tinggi dengan usaha kita makan ubat tu. That's crucial okeh!

Bila dah jumpa Shaklee untuk eczema anak bujang sayang saya, bermulalah journey saya untuk BERKONGSI kebaikannya. Saya belajar tentang Shaklee. Saya belajar tenatng produk, ingredients, side effects, dosage..... Sebab saya nak orang lain juga sembuh seperti anak saya.

Sangat menyedihkan apabila ada ibubapa yg sanggup bertahan dengan penyakit anak-anak. Sebab setengahnya berpegang pada prinsip bahawa supplements or so called produk-produk MLM ni sume nonsense! Haram! Penipu!

Kalau rasa begitu, buat kajian anda sendiri! Baca journal-journal yg all the researchers keluarkan tentang produk yang anda ragui tu. kalau yakin, ambil. Kalau tak yakin, tak yah ambil, dan takyah kutuk! Peace.

Ok drop the subject lah. Sume ni membuat saya serabut. Lets enter the positive mode.

Buat ibu bapa yang ada anak yang menghidap asma, alahan, eczema.... Ini yang Shaklee tawarkan sebagai usaha untuk pulih. Saya DAH merasainya. DENGAN IZIN ALLAH, berkesan Alhamdulillah.


MEAL SHAKES
OMEGA GUARD
VITAMIN C 



Dan untuk luaran saya tambah HERBAL BLEND CREAM & BASIC H2 MULTIPURPOSE LIQUID





Alhamdulillah ni adalah testimoni saya sendiri.

SELEPAS SEBULAN CONSUME SET ECZEMA SHAKLEE, SYUKUUUR ALHAMDULILLAH NAMPAK IMPROVEMENT YG SANGAT BANYAK PADA ANAK SAYA.



Pastikan anda tahu cara makan dan cara guna yang betul kerana ia AMAT mempengaruhi keberkesanan supplement ini ke atas badan anda/anak anda.

Jadi saya sangat mengalu alukan sebarang pertanyaan dari anda. INGIN CUBA?

fb saya di sini : https://www.facebook.com/MarishDec
sms/call/whatsapp saya di 0133441609

Moga Allah bantu.
Apabila sakit, Allahlah yang menyembuhkan....


4 comments

Anonymous said...

Salam, sy shima tumpang simpati atas nasib anak puan..sy turut merasakan sbb anak sy juga terkena eczema setelah umur anak sy 1 thn 8 bln.. syukur alhamdulillah sudah 9 hari menderita sudah menunjukkan tanda2 utk sembuh..sy baru bcadang utk gunakan produk shaklee tp sy telah dpekenalkan dgn 1 set produk menghapuskan eczema secara luaran.. sy mencari2 dlm facebook dgn keyword ubateczema dan sedang mgunakan produk ni...mmg sgt2 recommended!

marisymarjan said...

thankss sis syima...

saya dah guna pelbgai produk keatas nak saya. setelah menggunakan shaklee serta faham apa kandungan, kaedah penggunaan dan kesannya yg amat baik terhadap Anak saya, saya amat menyenangi produk Shaklee ni. sebab ia menyembuhkan dari dalam dan juga luar. sebab sifat eczema ni memang sembuh jap, then dtg lagi, then baik lg....so ia memerlukan perawatan dr dlm. dengan ingredients yg natural dan tiada steroid, shaklee memenuhi ciri2 tu. ya, ubat sapu luaran setengahnya mengandungi steroid, sbb tu cpt baik. tp ia tak bertahan lama. Anak kita memerlukan sistem pertahanan badan yg kuat bg melawan pelbagai penyakit sekarang ni. Dan skali lagi, sy hanya yakin dgn Shaklee. :-)

Lin Heritage said...

Salam pn, maaf sy bertanya..jika boleh pn bgtau cara mkn 3 produk shaklee utk ecema ni dgn betul..sbb ank sy now dah 6 thn ada eczma dr kecil..sy dah bg omega n mealshake tp nmpk tiada kesan..hrp pn dpt membntu..

marisymarjan said...

Salam Puan Lin. Maaf sy terlepas pandang comment Puan. Mohon whatsapp saya 0133441609. Looking forward to share n help insyaAllah.