Iklankan di sini

Shaklee Meal Shakes

Assalamualaikum.

Post tentang produk ni saya buat istimewa sket. Sebab saya jatuh cinta habis habis dengan Meal Shakes ni. Saya mula consume masa baby saya umur 10 bulan. Khas ambil untuk eczema dia sebenarnya. Tapi sebab dia belum setahun, saya yang consume, tapi double kan dose nya. Saya mohon ibu-ibu baca satu per satu kebaikan yang SAYA DAN ANAK SAYA SENDIRI RASA, setelah consume 2 canisters of meal shakes.


1. Kulit anak dan ibunya improve sangat. Radang eczema Ikram sangat berkurangan, dan kulit saya sangat improve, Alhamdulillah.
2. Selsema, demam dan batuk anak dah sangat jarang kena. Kalau kena pun, cepat baik. Alhamdulillah.
3. Selera makan. Sayur, ayam, ikan sume dia makan. Tak pilih-pilih.
4. Tak sembelit, Alhamdulillah.
5. Lebih bertenaga.
6. 10 kuku tangan dan 10 kuku kaki kembali sihat. Sebelum ni, selepas bersalin, semua kuku saya rapuh, bergaris-garis dan rosak. Sekarang ni completely sihat macam dolu-dolu lagi, Alhamdulillah.

Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu.

Sangat berbaloi dengan harga dan penggunaannya untuk anak-anak anda, lebih-lebih lagi bagi yang ada anak eczema, alahan atau asma.

INSYAALLAH, anda akan puas hati.

Hubungi saya untuk tanya atau order.

Marhamah
013 3441609

No comments