Iklankan di sini

Kecantikan kulit dan penjagaan diri dengan Shaklee.


Assalamualaikum
Khas posting kali ni untuk bakal-bakal pengantin, atau pgantin-pengantin baru, atau mereka yg nak cari hadiah untuk pengantin.
Ok mari sini saya suggest something syiiiok untuk anda.

Kecantikan kulit dan penjagaan diri:
1) Collagen Powder : kualiti tinggi hingga kesannya dpt dilihat seawal penggunaan 5 paket pertama.
Menegang, melembap dan menghaluskan kulit. Hilangkan parut.

2) Vivix : kesihatan dalaman, kecantikan kulit, baiki peredaran darah, slimming. Packaging pun cantik kalau nak buat hantaran.
Kalau yg nak cari hadiah kat pengantin plak, atau pasangan muda yg baru masuk rumah, ni produk yg boleh sy cadangkan bg membantu anda memulakan kehidupan dengan sihat, selesa, mudah, jimat masa dan selamat.
3) Jug penapis air : boleh bawa ke mana2, senang Sgt! Tapis je dr mana2 air paip. X payah beli air mineral berbotol2 especially kalau nak travel. Lgpun bajet tak besar kan, biasanya kalau nak beli penapis air lain sampai beribu ribu. Jd kita blh jimat. Yg penting, dpt air bersih dan selamat.

4) Pencuci pinggan Shaklee : Berbentuk liquid pekat, memang best sebab tiada bahan kimia, bau fresh dan tahan hingga 4 bulan! Jimatnyeeee

5) Pencuci serbaguna - Basic H2
Sangat best!
Boleh guna utk mop (takperlu bilas!), cuci tingkap, almari, cuci sayur, botol susu, juga utk lap/bilas/jerlum badan yg gatal atau yg demam.
Natural sbb dibuat dr jagung.
Haa banyak lg boleh Wasap saya untuk more info
whatsApp : 013-3441609

No comments