Iklankan di sini

Taknak mahal tapi nak sihat!

Assalamualaikum semua,

Ramai ibu bapa yang approach saya minta nasihat dan consultation untuk cuba Set Eczema Shaklee ni.
Biasanya most frequently asked question ialah:

Apa set tu?
Berapa produk?
Fungsinya apa?
Guna macammana?
Berapa kerap/dos?
Ada side effect tak?
Berapa lama nampak kesan?
Boleh sembuh ke?
Kalau stop makan dia (eczema) jadi balik tak?
Harga berapa?????

Haaa see?! Ingat senang ke jadi SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR YANG BERJAYA?
Tak semudah ABC tau. Kena banyak ilmu, banyak buat research, banyak bertanya, banyak jawab soalan, banyak multitasking bla bla bla..

Antara banyak2 soalan di atas, saya paling terkesan bila dapat respond macam ni:

Mahal ek rupanya!
Err takpelah xde bajet..
Oh mahalnye...
Takleh diskaun lg ke sis?

Puan2, niat utama saya buat Shaklee ialah untuk MEMBANTU! bukan untuk MENGAUT KEUNTUNGAN BERLIPAT GANDA. Harga yg saya bagi memang harga terbaik. Sebab saya sendiri mulanya berhabisan spend duit untuk rawat eczema anak saya ni. Jadi saya faham keperluan dan perasaan ibu bapa yg ada anak sakit memanjang ni.

Masa nak start Shaklee, kami suami isteri nak try Set Eczema ni untuk anak bujang kami tu, kami sit down n discuss sedalamnya. Sebab kami bukan orang kaya boleh sesuka hati je spend duit untuk itu ini. Bila fikirkan untuk long term, dan tengok benefit yang kami akan dapat dr penggunaan produk Shaklee ni, kami tau yg berbaloi kalau spend beberapa ratus untuk produk yg diyakini seperti Shaklee ni.

Sebab kalau pegi klinik pun sekali pergi dah rm100 lebih. Lagi kalau pegi pakar kulit, beratus la habis. Masalahnya anak kami ni dah tak lut dengan ubat klinik. And we have spent hundred ringgit untuk cuba pelbagai produk.

Contoh macam handset la kan. Kalau bab handset ni, spend ribu riban pun masih katanya mampu walaupun gaji sebenarnya tak banyak mana. Nak bergaya punya pasal.......

Jadi kalau full set Eczema ni baru Rm 200 - Rm 300, tak ke namanya berbaloi kalau anak anda sekarang dah sihat walafiat? Bagi saya tak mahal sebab kami berjimat kat perkara lain, dan spend untuk kesihatan anak. Allah izin bila anak dah sihat, ha pulun la nak bgaya kot mana pun...


ni Ikram lepas 2 bulan mengamalkan set Eczema Shaklee

Alhamdulillah. Ikram Haris sekarang, Februari 2014.
Keep on using the set. Untuk kesihatan berpanjangan dan kuatkan imunisasi dia, insyaAllah.
Boleh tengok rupa asal anak saya masa tengah kena Eczema, sebelum guna Shaklee di sini
         
              http://marishmarjan.blogspot.com/2013/10/set-eczema-alahan-dan-asma-untuk-kanak.html

 Anda lihat sendiri, berbaloi tak spend beberapa ratus dalam dua tiga bulan sahaja untuk lihat kesihatan anak anda yg sempurna? Saya dan suami saya rasa SANGAT berbaloi. Berbekalkan doa, usaha dan taqakkal kami pada Allah.. Anda baca sendiri post2 saya yg lepas tentang ujian-ujian yg kami hadapi..

Bukan set Eczema sahaja. Bila saya kena penyakit sengal2 kaki yg rasa macam nak hentak kaki dengan besi hampir setiap malam, sekali lagi suami saya belikan set berpantang Shaklee.

ALFALFA, OSTEMATRIX, ZINC

Dan Alhamdulillah. Allah beri kesihatan dan dapat meneruskan hari-hari saya dengan gembira. Sambut suami balik keje pun takde la asyik muncung panjang je sebab tak sihat.

So, anda fikir sendiri. Menghabiskan duit pada perkara-perkara mewah boleh je kan, nape untuk kesihatan yang tak ternilai harganya ni anda tak dapat nak korbankan?

Tepuk wallet, tanya la kesihatan. Hew hew..

Wallahualam. Nanti kita sambung lagi k.

Nak try Shaklee supplements dengan harga dan konsultasi berbaloi2?
Contact me : Marhamah (0133441609)

No comments