Iklankan di sini

7 Kesan/Kebaikan Utama ESP

Assalamualaikum.

Amaran! Ini bukanlah tulisan kisah dongeng atau ikutan semata-mata.
Ini adalah hasil consume sendiri, pengalaman sendiri, perasaan sendiri. 100 % asli dari saya! Hehe...

Saya mula mengamalkan ESP Shaklee sejak bulan September 2013, hinggalah sekarang.
Bila list down perubahan dan kebaikan yang saya sendiri rasakan, here we are, 7 perubahan positif yang sangat BESSST!!!

1. Milk booster :
Saya pernah kena mastitis, yang menyebabkan dapat menyusu sebelah saja. Susu hampir2 kering, hampir2 putus asa nak breastfeed. Masa tulah start ambil ESP Shaklee. Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah. Anak sekarang dah setahun 4 bulan, masih menyusu badan sepenuhnya. Susu cukup Allah bagi untuk dia.

2. Eczema Ikram recovered :
Alhamdulillah. Apa lagi yang patut saya ucapkan selain Alhamdulillah. Syukur dipertemukan dengan supplements Shaklee. No more rashes, kulit berdarah, garu sana garu sini, merengek tengah malam, alergik.sensitifff... Shuuuuuh no more dah sekarang bahagiaaa Ikram bermain alhamdulillah.

3. Kulit muka dan seluruh badan:
Dulu kulit kusam, pucat, tak sekata, kawah2 bulan banyak n ketara, parut, kering dan tak selesa. Mesti kena letak pelembap dulu baru boleh pakai bedak. Kalau tak, memang nampak la bedak bertompok kat kulit2 kering tu. Takleh la nak puji diri sendiri kata kulit dan glowing cantik mulus ke apa. Tapi seriously apa yang saya rasa sekarang adalah jauh lebih baik dari sebelumnya. Rasa selesa, sihat dan PUAS HATI Alhamdulillah.

4. Strechmark, gatal dan nyilu dekat perut dan area czer.
Hilang terus! Alhamdulillah!

5.Rambut gugur teruk lepas bersalin.
Asal menyapu je mesti stress tengok banyak sangat rambut sana sini kat lantai. Sekarang rambut kurang sangat dah gugur. Masa syampu n mandi pun sket je gugur. Rasa rambut lebih licin, lembut n tebal Alhamdulillah..

6. Tenaga
Sebelum ni cepat mengantuk,lesu, pucat, mudah penat. Amalan ESP sangat membantu memberi tenaga setiap hari. Keje kat skolah, kena bangun awal pagi utk masak, malam di masjid, weekend usrah dan program skolah. Kadang2 semua ni datang dalam 1 masa. Fuh! Memang kena ada supplement!

7. Kurus dan sihat (slim n sharing skali weee)
ESP memang diet sihat yang terbaik. Kadang2 masa tak sempat sarapan, amek ESP je sekejap pastu zooooom keje keje keje sampai tak ingat/sempat nak makan. Tengahari atau lewat petang baru lapar balik bg orang yang menyusu dan sibuk...Malam pun macam tu, kalau rasa nak diet, nak kurus, malam2 jangan laaa makan teruk2 sangat. Sekadar alas perut je... Dan ESP memang pilihan terbaik!


SO APA LAGI YG ANDA RAGUKAN? TUNGGU APA LAGI???

BULAN MARCH NI PROMO ESP YE KAWAN2 SEMUA. JERUNG2 MACAM TUNGGU NGANGA NAK NGAAAP JE. JANGAN JADI MACAM MASA PROMO MEALSHAKES DULU TU, LICIN SEBELUM HUJUNG BULAN. TERKEBIL2 SEMUA ORANG YG LAMBAT.

Tunggu apa lagi... Promo ESP beli 6 percuma 1. Ayyooo sape nak bg free se tong ESP tu saja2 kan. Haha..
Atau kalau tak beli 6 pun harga masih super duper murah! Mau nangesssh.

Nak dapatkan ESP dengan harga rendah sampai rs nak nanges???

Marhamah
0133441609

No comments