Iklankan di sini

Assalamualaikum

Masih ada Ibu-Ibu yang ragu-ragu nak ambil produk Shaklee untuk merawat eczema anak mereka.

Malah sanggup guna cream macam2 pada anak mereka. Ya ALLAH. Saya serik.. Ramai ibu-ibu yang belum tahu bahaya steroid dalam cream2 yang depa sapu pada anak2 mereka.

Bacalah... Bacalah dan kaji apa yang anda guna ke atas anak anda. YANG KITA MAHU IALAH KESIHATAN BERPANJANGAN. Bukan kejap sapu kejap baik, kejap sapu kejap baik. Hurff...

Letih..saya tau letih dan sedihnya macam mana... Silakan baca kisah2 eczema anak saya dalam blog ni. #luBukceritaEczema

Kalau anda rasa Shaklee tak mampu berkesan pada eczema anak anda, insyaAllah anda silap.

#setEczemaShaklee bukan saja mampu menyembuhkan penyakit kulit ini, ia juga mampu memelihara kesihatan keseluruhan anak anda.

Saya ada jumpa orang promote macam2 ubat eczema online. Dengan claim seperti "kulit licin dalam 9 hari!"

Ya Allah. Tak taulah tu produk yg ada kandungan apa sampai berani nak claim mcm tu.

Eczema nak baik perlukan rawatan luar dan dalam. Perlu kuatkan imunisasi dan antibodi dia.

Barulah sel-sel, darah, kulit, isi daging sume sihat betul2.

Semua ni ambil masa. Macam orang yg nak cantik dengan make up kan. Make up yg seminit sama ke dengan hasil make up setengah jam?

Jangan rasa ragu2 lagi. Sebab saya dah merasai kesannya. Kesan betapa syukur dan bahagianya anak sembuh dari eczema.

Alhamdulillah..

posted from Bloggeroid

No comments