Iklankan di sini

Hantaran Kreatif dan Berbaloi!

Assalamualaikum.

Waaah tetiba cerita bab hantaran ni kenapa? Ahhaa sebab dah dekat2 musim kawin kan..

Mesti bakal2 pengantin buntu kan nak bagi apa untuk hantaran.

Bagi saya, hantaran ni biarlah yang bermanfaat, berbaloi guna selepas nikah, cantik ditayang dalam dulang hantaran dan simple.

So ini cadangan saya buat sape2 yang sedang mencari hadiah apa nak bagi pada pasangan nanti.




Ini semua boleh menjadi pilihan anda.

Sangat jimat, kreatif, bermanfaat, tak membazir, dan berbaloi baloi.

Tak payah lah beli goodies comel2 tapi lepas kenduri habis dibuang atau simpan berhabuk!

Kan kan.

Jom pm for details.

Ada promo tau.
0133441609









Haa sape pernah bagi supplement sebagai hadiah pada yang tersayang, pasti akan dapat rasa betapa gembira dan berbaloi nya spend duit untuk itu.

Sebab kesihatan, keceriaan dan kecantikan pasangan mesti akan membahagiakan kita juga kan.

Selain pilihan dia atas, ada juga set penjagaan wajah Nutriwhite Shaklee yang hebat dan jimat!




posted from Bloggeroid

No comments