Iklankan di sini

Pencuci Rumah Semulajadi, Selamat

Assalamualaikum.

Selamatkah pencuci, sabun, lotion, mandian yang kita guna di rumah?
Anda tahu apa itu paraben, Bisphenol-A dan Phthalates? semua ini ialah bahan kimia merbahaya yang mampu menukar sel-sel sihat dalam badan manusia menjadi sel kanser!Sebab tu kalau baca pengalaman orang yang ada sejarah family kena kanser (Nauzubillah!), doktor akan suruh tukar semua produk cucian rumah dia  kepada produk-produk organik dan natural. 

So kita? Takkan nak tunggu kena dulu nauzubillah. Jom la kita mencegah sebelum merawat. Hidup sihat tu adalah sunnah kan..

Bertukarlah pada yang lebih selamat dan lembut pada kulit.


1. Basic H2 : pencuci multipurpose. Sangat baik pada kulit. Boleh guna untuk basuh botol, sayur, buah, jerlum kepala anak masa demam sebab ia menyejukkan. Malah saya guna untuk mop lantai rumah (kami suka mengemop) & basuh mainan anak sebab selamat, lembut, tiada bahan kimia merbahaya dan bau yg fresh!


2. Herbal blend Cream: Lotion untuk bayi, kanak2 dan dewasa. Best sangat sebab berkesan pada ruam, kulit kasar eg tapak kaki, eczema dan yg paling penting ia paraben free & steroid free!


3. Hand Dish Wash Concentrate : Pencuci pinggan mangkuk jimat & selamat. Best best sebab kulit tangan tak kering malah lembap. Tahan hingga 2 bulan! Sangat sesuai bg yang ada kulit sensitif.
Jom tukar!

Hubungi saya untuk harga terbaik dan bimbingan percuma.
Mar,
0133441609

No comments