Iklankan di sini

FAQ Ibu Menyusu

Soalan Yang Sering Diajukan Oleh Ibu Menyusu


Ini persoalan wajib yang semua Ibu-Ibu menyusu akan hadapi.

Meh saya bagi jawapan dari Shaklee products.

Jom cekidaut.

IBU :
Nak buat stok dekat anak, tapi pam dah ikut jadual, power pumping pun masih tak improve.


SHAKLEE :
[ ESP BOLEH BANTU PEKATKAN SUSU, TINGKATKAN KUALITI SUSU

[ ALAFALFA BANTU BANYAKKAN ALIRAN SUSU]


IBU :
Letih sangat, buat keje rumah, jaga baby, asyik mengepam buat stok je. Tak cukup tido! Exhausted!


SHAKLEE :
[VITALEA BANTU BEKALKAN MULTIVITAMIN LENGKAP UNTUK IBU2 LEBIH BERTENAGA]

[B-COMPLEX BANTU MELANCARKAN OKSIGEN DALAM DARAH, BANTU HILANGKAN LESU DAN MENGANTUK. MY FAVORITE NI!]


IBU :
Bengkak susu! Badan plak makin naik macam di pampam.


SHAKLEE :
[LECITHIN bantu pecahkan saluran susu yang tersumbat dan ketul-ketul susu yang belum pecah. Ia juga mengurai lemak-lemak baru hasil pemakanan seharian kita]


IBU :
Saya dah start sakit-sakit badan, lenguh pinggang, kebas kaki, rambut gugur, gusi berdarah lepas bersalin ni. Sembelit pulak amat menyeksakan!


SHAKLEE :
[OSTEMATRIX adalah kalsium magnesium yang membantu membekalkan jumlah kalsium yang lengkap untuk rambut, gigi, gusi dan tulang ibu dan anak. Magnesium pula membantu mengurai najis supaya tidak sembelit.


Set Bajet untuk Ibu Menyusu

So, dah terjawab ke?

Harap membantu.


Perlukan lebih bantuan?
Segera hubungi saya.


https://www.facebook.com/MarishDec

Mar 0133441609

No comments