Iklankan di sini

Vivix Meremajakan Dalaman & Luaran

Orang selalu silap faham tentang anti-penuaan. Selalu ingat untuk cantik je.
No no.

Cuba gi test umur badan anda mcm mana. Adakah sel-sel kita dah tua dari usia kita. Adakah tulang dan sendi kita dah mula sakit2 tak macam usia kita sekarang? Adakah kita mula berpenyakit macam2 dan tak boleh aktif lagi seperti sepatutnya usia kita?

Badan tua sebelum usia?

This ia d best solution insyaAllah.

Kanser, SLE, Arthiritis pun boleh diusahakan sembuh dengan Vivix.

Jom tengok apa khasiat Vivix?

1) Memperbaiki DNA. 
Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.


2) Memperbaiki tenaga sel. 
Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh.


3) Membantu meningkatkan fungsi otak, kardiovaskular, imuniti dan sendi. 
Semakin tua, semakin kita rasa sakit sana sini, ingatan pun makin pudar. Vivix membantu mengembalikan keremajaan.


Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.

Untuk keterangan lebih lanjut hubungi pakar Vitamin Anda;
Mar
0133441609No comments