Iklankan di sini

RAWATAN ALTERNATIF KENCING MANIS TERBUKTI BERKESAN

Kencing manis (Diabetis Melitus) ialah satu keadaan di mana tahap gula dalam darah adalah tinggi. 

Ia disebabkan oleh kekurangan insulin atau kurang keberkesanan insulin yang dihasilkan oleh pankreas. Seharusnya, fungsi insulin ialah untuk mengawal keseimbangan glukos dalam badan dengan membantu pergerakan glukos dari darah ke dalam sel. Sekiranya anda mengalami diabetis melitus, glukos tidak boleh masuk ke dalam sel. Ia kekal didalam darah dan menyebabkan paras glukos yang tinggi.


Kencing manis dokatakan ibu segala penyakit kerana daripada situ boleh menyebabkan lumpuhnya sistem saraf, strok, sakit jantung, buta, kebas, gangren dan sebagainya. Menakutkan bukan!

Selalunya orang yang mengidap kencing manis ni susah nak rasa sakit kalau terkena sesuatu sebab sistem sarafnya dah terganggu. Jadi selalu lah kita dengar mereka ni mudah luka kaki sebab tak sedar tersepak atau terkena sesuatu hingga luka. nila luka, memang susah untuk baik dan perlahan lahan sel akan mati dan mula membusuk menjadi GANGREN .

kencing manis bawa pelbagai penyakit lain

ia mungkin boleh diselamatkan!
Di sini saya ingin memperkenalkan pemakanan kesihatan sebagai alternatif yang selamat, berkesan dan semulajadi. Telah berada 60 tahun di pasaran dan disokong oleh pelbagai kajian dan kawalan kualiti yang tinggi.

SEGERA HUBUNGI SAYA (SMS/WHATSAPP) 013-3441609 UNTUK PERTANYAAN, PEMBELIAN DAN HANTARAN. SPECIAL PENGHANTARAN PERCUMA SEKITAR SHAH ALAM

SET BEBAS DIABETIS INSYAALLAH

PELBAGAI KHASIAT VIVIX SHAKLEE

KISAH BENAR

KISAH BENAR
Saya sedia membantu anda sehabis baik.
kita usaha, Allah yang menyembuhkan.

SEGERA HUBUNGI SAYA (SMS/WHATSAPP) 013-3441609 UNTUK PERTANYAAN, PEMBELIAN DAN PENGHANTARAN. 

SPECIAL PENGHANTARAN PERCUMA SEKITAR SHAH ALAM, KLANG.
1 comment

Anonymous said...

menarik!