Iklankan di sini

NUTRIFERON : PERISAI SEMULAJADI KUATKAN IMUN

Seriaunya YaAllah tengok macam-macam penyakit sekarang ni. Dengan cuaca tak menentu dan banyak pencemaran sekarang ni, kita PERLU sangat sediakan perisai untuk diri dan keluarga. VIRUS ADA DI MANA-MANA!


Alhamdulillah saya sekeluarga amalkan supplement semulajadi sebagai perisai harian kami. Nak sihat, kenalah rajin uaahakan setiap hari.


Pilihan kami, NUTRIFERON dan VITAMIN C SHAKLEE. Untuk anak kami juga.



Nutriferon tu apa?
Apa gunanya interferon ni?


1. Meningkatkan sistem imun dalam masa 3 hari.

Interferon mampu meransang dan meningkatkan secara keseluruhan sist. Imun tubuh.


2. Melindungi dari influenza.

Melindungi dengan berkesan drpd virus, microb termasuk selesema, flu, alergi dan influenza.


3. Meringankan stress dan kelesuan.

Meringankan kemudaratan yg disebabkan keresahan, stress, kelesuan dan gaya hidup sibuk.



Siapakah yang perlukan Nutriferon?



1. Mereka yang ingin kekal sihat

2. Mereka yang mempunyai masalah kesihatan

3. Individu yang selalu stress

4. Ibu yang menyusukan anaknya

5. Individu yang mengamalkan makan makanan secara tidak seimbang dan kehidupan yang aktif

6. Mereka yang banyak travelling & sentiasa bergerak

7. Sesiapa yang mempunyai sistem imunisasi yang rendah (biasanya, mereka ini mudah akan terjangkit, apabila orang sekeliling mereka tidak sihat)

8. Sesiapa yang mengidap selesema, demam, kanser / asma


Kenapa mesti memilih Nutriferon Shaklee?


1. Ia membantu meningkatkan kadar interferon di dalam badan secara semulajadi - Saintis telah mengenalpasti interferon sebagai satu faktor penting penyumbang kepada sistem imunisasi yang sihat. Nutriferon adalah satu-satunya supplemen tambahan yang dihasilkan oleh US oleh Pakar Imunisasi yang menjumpai interferon.

2. Ia dihasilkan oleh pakar imun, Dr. Yasuhiko Kojima, immunilogist dunia yang terkenal yang telah menemui interferon pada tahun 1954. Beliau telah membuat penyelidikan selama 40 tahun bagi mencari sebatian semulajadi untuk merangsang pengeluaran interferon dalam badan kita. Nutriferon Shaklee adalah satu-satunya supllemen perlindungan di US.

3. Campuran interferon yang dipatenkan – elemen tumbuh-tumbuhan penggalak. Nutriferon mempunyai MACH, 1 campuran interferon daripada ekstrak tumbuhan yang telah dipatenkan formula ekslusif yang mengandungi ekstrak labu, ekstrak safflower, ekstrak benih Asian Plantain dan ekstrak Japanese Honeysuckl.

4. Di sokong oleh 4 kajian klinikal ke atas manusia, Ujian klinikal ini mengesahkan kesihatan luarbiasa dan sokongan imunisasi hasil manfaat daripada campuran ekstrak proprietari yang ditemui di dalam Nutriferon.

5. Formula ekslusif dilindungi oleh 3 paten – Nutriferon disokong oleh 3 paten dan hanya boleh didapati melalui Shaklee dan Independent Distributor Shaklee sahaja. Formula yang unik dan berpaten ini hanya ekslusif di Shaklee.

6. Ia dibuat menurut sistem piawaian kualiti yang terbaik. Ia telah melalui ujian sistematik yang ketat untuk keselamatan, kesucian, potensi & prestasinya.

Pilihlah yang selamat untuk anda sekeluarga. Amalkan dari sekarang.

Pm 0133441609. ;)

No comments